Get Adobe Flash player

Povezane tvrtke

Home Kanalizacija

Kanalizacija

 

Pod pojmom "kanalizacija" obično prvo pomišljamo na ulične slivnike, septičke jame i kolektore otpadnih voda. No, važan dio ove mreže je kanalizacijska infrastruktura unutar samog objekta. Nepravilna i aljkava izvođenja kanalizacijske infrastrukture obično su promašene investicije. Stoga naši timovi profesionalno pristupaju projektima kanalizacijske mreže.
Kao i sve druge instalacije (plinska, električna, vodovod, ventilacija...) i kanalizacijska instalacija se ugrađuuje s velikom pažnjom im stručnošću. Dobra kanalizacijska instalacija unutar objekta osigurat će nesmetanu distribuciju otpadnih i sanitarnih voda iz objekta u javnu kanalizacijsku mrežu.

 
alt

Izvedba kanalizacijske infrastrukture samo je još jedna u nizu naših djelatnosti. Uspješni projekti koji su iza nas mogu biti garancija da će sustav kanalizacije biti izveden profesionalno i stručno, te da će kanalizacijska mreža imati higijensku sigurnost i maksimalnu učinkovitost. Koristimo materijale svih proizvođača koji kvalitetom zadovoljavaju standarde.
Izvodimo kanalizaciju unutar i izvan objekta.
Također nudimo i ugradnju vodovodne instalacije koja je funkcionalno vezana uz kanalizacijsku infrastrukturu objekta.

 

EnglishHrvatski