Vodovod i kanalizacija

 

Vodovod i kanalizacija

VODOVOD

Vodovodne instalacije su sastavni dio svakog građevnog objekta u kojem obitavaju ljudi. Bez obzira radi li se o novim ili o rekonstrukciji starih instalacija, pažljivo planiranje je nužno prije bilo kakve izvedbe.
Nudimo izvedbu instalacija vode cijevima svih materijala koji se danas koriste na tržištu (pocinćane cijevi, bakrene, inox, PE-X.)

Vršimo i ugradnju kompletnih sanitarija u kupaonice.

Vodovodne instalacije su unutar objekta povezane i uz kanalizacijski sustav tako da su u skladu s tim izvedeni i na¡ši projekti. Povjerite li nam izvođenje oba sustava dobit ćete kvalitetno i financijski opravdano cjelovito rješenje da distribuciju svježe vode do mjesta potrošnje i odvođenje sanitarnih i otpadnih voda iz objekta.

KANALIZACIJA

Pod pojmom “kanalizacija” obično prvo pomišljamo na ulične slivnike, septičke jame i kolektore otpadnih voda. No, važan dio ove mreže je kanalizacijska infrastruktura unutar samog objekta. Nepravilna i aljkava izvođenja kanalizacijske infrastrukture obično su promašene investicije. Stoga naši timovi profesionalno pristupaju projektima kanalizacijske mreže.
Kao i sve druge instalacije (plinska, električna, vodovod, ventilacija…) i kanalizacijska instalacija se ugrađuuje s velikom pažnjom im stručnošću. Dobra kanalizacijska instalacija unutar objekta osigurat će nesmetanu distribuciju otpadnih i sanitarnih voda iz objekta u javnu kanalizacijsku mrežu.

Izvedba kanalizacijske infrastrukture samo je još jedna u nizu naših djelatnosti. Uspješni projekti koji su iza nas mogu biti garancija da će sustav kanalizacije biti izveden profesionalno i stručno, te da će kanalizacijska mreža imati higijensku sigurnost i maksimalnu učinkovitost. Koristimo materijale svih proizvođača koji kvalitetom zadovoljavaju standarde.
Izvodimo kanalizaciju unutar i izvan objekta.
Također nudimo i ugradnju vodovodne instalacije koja je funkcionalno vezana uz kanalizacijsku infrastrukturu objekta.

Kontaktirajte nas

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DIREKTOR: 042/819-507

TAJNICA DIREKTORA: 042/819-527

NABAVA: 042/819-537

TELEFAX: 042/819-405

e-mail: