Oprema-pit

Posebno istićemo vođenje i izvođenje radova iz područja: instalacije vodovoda, grijanja i ventilacije za potrebe poslovnih prostora, industrijskih hala, sportskih objekata, bolnica i stanova, kao i izvođenje solarnih sustava za pripremu potrošne tople vode te kompletnu obnovu, adaptaciju i rekonstrukciju kupaonica, kotlovnice tehnološke pare, instalacije pare kondenzata, vakuuma, komprimiranog zraka, uštede otpadne energije kondenzata i dimnih plinova, protupožarne instalacije i toplovodne kotlovnice.

Instalacije

Opis 

CNC plazma rezanje

Opis

Kotlovnice

Opis

Grijanje

Opis

Hlađenje

Opis

Ventilacije

Opis

Vodovod

Opis

Kanalizacije

Opis

Solarni sustavi

Opis

9

Instalacijski i izolacijski

Opis

9

Sanitarni uređaji

Opis

9

Grijanje i hlađenje

Opis

9

Ventilacija i klima uređaji

Opis

9

Protupožarna zaštita

Opis

9

Toplinske izolacije

Opis

9

Instalacija plina

Opis

9

Unutarnja kanalizacija

Opis

9

Elektroinstalacije i instalacije do 1 kV u zgradama

Opis

9

Strojarske instalacije zgrade

Opis

Niti jedan projekt nije za nas preveliki

Oprema-pit d.o.o. Ludbreg pod današnjim nazivom posluje od 1996. godine. Svoju poslovnu aktivnost iz inženjering poslova započeli smo prije 50-tak godina u sklopu tada vrlo poznatog sistema “Oprema Ludbreg”, a od 1990. godine potpuno smo samostalna pravna osoba. Vođenje i izvođenje radova iz okvira naše poslovne djelatnosti, danas nudimo na tržišu zahvaljujući velikom iskustvu i kontinuitetu. Po sustavu ključ u ruke. U posljednjih 20 godina realizirali smo niz značajnih projekata u zemlji i inozemstvu. Posebno istićemo vođenje i izvođenje radova iz područja: instalacije vodovoda, grijanja i ventilacije za potrebe poslovnih prostora, industrijskih hala, sportskih objekata, bolnica i stanova, kao i izvođenje solarnih sustava za pripremu potrošne tople vode te kompletnu obnovu, adaptaciju i rekonstrukciju kupaonica, kotlovnice tehnološke pare, instalacije pare kondenzata, vakuuma, komprimiranog zraka, uštede otpadne energije kondenzata i dimnih plinova, protupožarne instalacije i toplovodne kotlovnice.

Od 1990. godine sa svojim tvrtkama kćerima izvodimo radove u Njemačkoj gdje imamo prosječno zaposleno 40 djelatnika i to na poslovima montaže sustava grijanja, ventilacije i vodovoda te smo u tom vremenu izvršili preko 120 velikih poslovnih objekata i 10.000 stanova. U svom radu težimo profesionalnosti te unaprjeđujemo i pratimo tehnološke novitete i dostignuća. Naši timovi su upoznati s najnovijim sustavima infrastrukture u objektima.
Za popis projekata u kojima je Oprema-pit d.o.o. angažirana pogledajte našu referentnu listu.

 Sa 2015. godinom proširili smo područje djelatnosti na strojnu obradu limova te vršino usluge rezanja metala na CNC plazma rezačici. U sklopu ponude obrade limova, sa vanjskim partnerima nudimo i usluge savijanja i plastifikacije

Zatražite besplatni savjet

U posljednjih 20 godina realizirali smo niz značajnih projekata u zemlji i inozemstvu.

U svom radu težimo profesionalnosti te unaprjeđujemo i pratimo tehnološke novitete i dostignuća. 

Kontaktirajte nas

Koprivnička 23, 42230 Ludbreg, Hrvatska

042/819-507

oprema-pit@oprema-pit.hr